Λίγα λόγια για μένα !!

    

Αγαπητοί φίλοι και φίλες !!!

Η ιδέα για το προϊόν D B Dry Breast, εσώρουχο για στεγνό στήθος προέκυψε από τη συναναστροφή μου με γυναίκες που αντιμετωπίζουν δερματικούς ερεθισμούς στην περιοχή του στήθους εξαιτίας της εφίδρωσης.

Επινόησα έτσι ένα προϊόν που υπόσχεται να απαλλάξει τις φίλες μας από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα με έναν τρόπο άμεσο και οικονομικό.

Στην πορεία προέκυψε το ηλεκτρονικό κατάστημα που ελπίζω να το αγαπήσετε όσο εγώ, μιας και το σχεδίασα αποκλειστικά μόνη μου βάζοντας το προσωπικό μου γούστο και την αγάπη μου για δημιουργία στην υπηρεσία της γυναίκας και των αναγκών της.

Πλέον το κατάστημα μου απαρτίζεται από διάφορες συλλογές τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άνδρα και με τη στήριξη σας ευελπιστώ να το διευρύνω ακόμη περισσότερο εμπλουτίζοντας το με αξεσουάρ και είδη ένδυσης.

Μπορείτε εάν θέλετε να κάνετε την εγγραφή σας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας προϊόντα.

Εάν μείνατε ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση, την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων μας, μη διστάσετε να προτείνετε και στις φίλες σας μια επίσκεψη στο κατάστημα και φυσικά αφήστε μας μια κριτική αφού παραλάβετε την παραγγελία σας.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Βασιλείου Παναγιώτα